Real Estate Forum Brno 2019

header_image
header_image

Je nám ctí, že skupina Oportys mohla být jedním z partnerů prvního ročníku konference Real Estate Forum Brno 2019, pořádané advokátní kanceláří Havel & Partners.

 

Konference se konala 10. června v prostorách hotelu Best Western Premier Hotel International Brno a zúčastnilo se jí více jak 100 odborníků z oblasti nemovitostí. Diskutovalo se například o trendech v nemovitostním trhu, nemovitostních transakcích a rozvoji Brna a Jihomoravského kraje. Zde se za skupinu Oportys ujal slova Mgr. Václav Salač, LL.M., předseda představenstva, který hovořil o novinkách a trendech ve zpeněžování majetku, zejména se zaměřením na zpeněžování nemovitostí. V krátké přednášce a následně v panelové diskusi vysvětlil rozdíly ve způsobech zpeněžování majetku, přednesl trendy a zkušenosti z praxe a zaměřil se i na novou legislativu, připravovaný zákon o dražbách a realitní zákon.

 

Závěrem bychom chtěli poděkovat našim dlouhodobým partnerům, advokátní kanceláři Havel & Partners, za skvělou organizaci této akce a samozřejmě i všem ostatním partnerům a účastníkům konference za podnětné diskuse.

 

Oportys,

 

Think globally in local scale

contact_person_photo
Mgr. Václav Salač, LL.M.

CEO und Präsident des Verwaltungsrates

+420 605 060 000

salac@oportys.com

Suchen oder bieten Sie eine bestimmte Gelegenheit?

Sind Sie an Details interessiert, möchten Sie Immobilien verkaufen oder haben Sie nicht gefunden, was Sie suchen? Bitte hinterlassen Sie uns Ihre E-Mail-Adresse oder Telefonnummer und unsere Teammitglieder werden Sie am nächsten Werktag kontaktieren.