Rozlehlé vinice a sady (53 ha) v k.ú. Kunovice, Hluk prodány formou odštěpení závodu

Úspěšně jsme provedli výběrové řízení na prodej nového s.r.o. vzniklého odštěpěním závodu prodávajícího, jehož účelem byl převod 53 hektarů vinic a sadů v k.ú. Hluk, Kunovice.

header_image
header_image

Předmětem prodeje byly rozlehlé vinice a sady v k.ú. Kunovice a Hluk včetně zázemí.

Areál byl tvořen vinicemi, sady a zastavěnými plochami, využitelnými pro výrobu vína i jako pálenice a s možností sloužit také jako kanceláře a ubytovací prostory.

Hlavní budova obsahovala tanky na víno (40 tanků na uskladnění á 16 m³ a 3 nerezové tanky á 10 m³), sklep pro archivaci vína, klenbový vinný sklep pro posezení s kapacitou 60 lidí, příruční sklad, lisovnu o dvou podlažích, kanceláře a jídelnu.

Vinice se táhly napříč dvěma základními tratěmi, vystavěnými v osmdesátých a devadesátých letech o rozloze 30 ha vysázených vinic, s výnosem 6 tun/ha, celkem 180 tun hroznů ročně (130.000 litrů vína ročně).

Celková výměra přilehlých sadů byla 23 ha, většinu tvořily slivoně, roční produkce 440 tun.

Hledáte nebo nabízíte konkrétní příležitost?

Zajímají Vás podrobnosti, chcete začít dražit majetek nebo jste jen nenašli to, co hledáte? Zanechte nám Vaši e-mailovou adresu nebo telefonní číslo a členové našeho týmu Vás budou během příštího pracovního dne kontaktovat.