Velké setkání insolvenčních správců a věřitelů v insolvenčních řízeních 2019

header_image
header_image

Společnost Oportys a.s. měla tu čest pořádat konferenci "Velké setkání insolvenčních správců a věřitelů v insolvenčních řízeních 2019", jejímž partnerem se stala společnost HAVEL & PARTNERS.

Tato akce se konala 6. června v prostorách pražského Florentina a zúčastnilo se jí 60 insolvenčních správců a zástupců bank. Mezi diskutovanými tématy byla novela insolvenčního zákona, kde se slova ujala JUDr. Jolana Maršíková, místopředsedkyně Krajského soudu pro věci obchodní a správní v Hradci Králové. Ing. Zdeňka Niklausová, která působí jako vedoucí oddělení veřejných dražeb MMR ČR, se poté věnovala problematice nových úprav dražeb v ČR. Za naši společnost se samozřejmě ujal slova i Mgr. Václav Salač, LL. M. Ten se v rámci půlhodinového okénka věnoval způsobům zpeněžování majetku v ins. řízeních. Mezi dalšími zajímavými hosty se také objevil Mgr. Martin Bureš, Mgr. Dušan Sedláček a Mgr. Ing. Jiří Rahm. Ti se zabývali tématy vybraných daňových aspektů a postavení finančních institucí v pozici věřitelů v ins. řízeních.

Za naši společnost věříme, že byla konference přínosná a že se příští rok opět setkáme. Děkujeme všem zúčastněným!

Oportys,

Think globally in local scale

Are you looking for or offering a specific opportunity?

Are you interested in details, do you want to start auction off a property or you just have not found what you were looking for? Leave us your e-mail address or phone number, and our team members will contact you on the next business day.